Udtalelser

Udtalelser

Jeg har lidt af eksamensangst igennem det meste af min skolegang. Jeg har oplevet flere situationer ved mundtlige fremlæggelser og eksamener at ‘klappen går ned’ og jeg er helt tom i hovedet. Mattias har hjulpet mig med at mindske min angst for at gå til prøver/eksamener, hvor jeg efterfølgende klarer det uden de store problemer. Jeg kan igen sove natten før, jeg har ro i min krop, selv om jeg er nervøs, og jeg kan huske alt hvad jeg har trænet og øvet mig på. De øvelser og den coaching Mattias har givet, kan jeg også bruge i mange hverdags situationer.

Trine

Jeg har kommet hos Matthias, fordi jeg havde søvn problemer efter en udsendelse. Jeg har været der to gange, og kunne allerede efter første gang mærke kæmpe forskel, og fik en meget bedre nattesøvn. Han har også givet mig en en hel masse redskaber til at holde et mentalt overskud. Jeg kan varmt andbefale Matthias til alle andre med fx stress relaterede problemer eller som gerne vil have mere overdkud i hverdagen.

Julius
Soldat

Mentaltræning med Matthias Hahn, har hjulpet mig til bedre at kontrollere nervøsitet og spændthed ved pressede situationer. Matthias har på en samtale givet mig nogle gode redskaber til at kontrollere min mentalitet i en mere positiv og stærk retning, der har hjulpet mig og gjort mig bedre til at håndtere pressede situationer. Jeg er meget tilfreds med den hjælp Matthias har givet mig og det betyder meget, at man kan tage kontakt til Matthias hvis nødvendigt. Matthias er meget fleksibel og hans venlige sind har gjort oplevelsen med mentaltræning utrolig god.

Josephine Bøgh
Springrytter

Jeg kontaktede Matthias, fordi jeg har været enormt stresset op til eksamenerne, derfor besluttede jeg at handle på det. Det var en positiv øjenåbner at være hos Matthias, jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer med, som jeg arbejder videre på at få installeret i mit mindset, det har virkelig hjulpet mig at være til session hos Matthias. Min eksamen gik som smurt, der er den bedste eksamen jeg har været til. Det var den dels fordi jeg selvfølgelig har forberedt mig, men også fordi jeg tænkte positivt om min eksamen. Jeg er meget glad for den hjælp og de redskaber Matthias gav mig med.

Carolinne

Det totale succes for en perfekt eksamen! 45 min med Matthias, var det, der skulle til for at hjælpe Emil med sin eksamensangst. Han er gået fra ikke at ville op til eksamen og dårlige karakterer i de mundtlige prøver, til at have overskud og lyst og der med nogle virkelige flotte karakterer. Endnu engang 1000 tak for din hjælp Matthias

En stolt mor

Har du lyttet til dig selv fornyeligt eller i dag?

Efter igennem længere tid har jeg tænkt denne sætning, og spurgt andre som jeg har hjulpet på min vej.

Vi lever livet hurtigt og til tider alt for hurtigt.

Rygsækken bliver fyldt op, og glemmer at få den tømt fra gamle minder som kan være svært at takle. Alle har deres at slås med.

Vigtigt at få rygsækken tømt, og nyt samt skønne ting kan smile til os

Hvad gør vi ved det?

Mit svar blev da der snart er stævne sæson, er det nok en god ide, at gå gjort noget ved det.

Få styr på mine valg og beslutninger.

Vær stolt af det jeg gør og være tilfreds med det.

Og til tider tager tingene bare tid og derfor må vi mennesker have mere tålmodighed og vente på det.

Hvilket valg har jeg taget?

Valgte at kontakte:

Matthias Hahn Mentaltræner

Kort sagt:

Du får ryddet op i gamle byrder og brudt gamle mønstre i din rygsæk og dermed skabt betingelserne for at nye muligheder kan opstå og vokse. Hvem bestemmer i dit liv?

Tage ansvar for dit eget liv.

Har valgt at få et forløb hos Matthias, og allerede efter første møde kan jeg mærke forskel. Mere glæde, bedre ro og overskud.

Yes – det bliver ikke sidste gang jeg kontakter Matthias.

Og nej det skal ikke være et tabu at få hjælp.

Du hjælper ikke kun dig selv, de nærmeste venner eller bekendte vil kunne mærke en forskel. Mindre stress, bedre selvværd, få glæde og ro, samt nærvær i livet.

Derfor er der et godt ordsprog:

smil til verden og verden vil smile tilbage.

Uanset om det er privat eller som virksomhed eller som i hvilket som helst en sport man dyrker, hvor det kræves ro og mental styrke.

Så er det givet godt ud, at få råd og vejledning til at finde ens indre styrke.

Derfor kan jeg kun anbefale Matthias

Han for de varmeste anbefalinger, så tøv ikke at kontakte ham

Tak til Matthias og ser frem til videre forløb

Wendy

Matthias er en person hvis glæde smitter af på en i det sekund man giver ham hånden. Jeg har fået mere ro, er mere åben og ser mere klart.

Peter
Skoleelev

Matthias er enormt god til at få mig til at tænke selv, og for mig til at finde problemerne frem med lidt hjælp fra ham. Han er frisk og kommer med nogle gode udtalelser. Jeg synes det var rigtig godt for mig.

Ida
Skoleelev

Matthias Hahn hjalp mig til at fokusere på positive tanker omkring eksamen. Jeg fik lettere ved at styre min nervøsitet og dette gav mig ro og selvtillid til eksamen. Jeg udskiftede de negative tanker med positive, og havde lettere ved at huske og holde fokus på det der var vigtigt.

Mie Magaard
12 tal i professionsbachelor på UCL FYN

I 2011 gennemførte jeg min første Ironman, som består af 3,8 km. svømning, 180 km cykling og et marathon på 42 km. Undervejs i mine forberedelser har jeg fået mentaltræning af Matthias med særlig fokus på håndtering af uforudsete ting undervejs i stævnet og visualisering af de vigtigste steder i stævnet. Formålet var at optimere min præstation og hele tiden holde fokus på de positive og vigtige mål. Det var en stor hjælp for mig og under selve stævnet håndterede jeg mine kriser undervejs langt stærkere end jeg havde troet. Det skyldes ubetinget den coaching jeg har fået af Matthias i mine forberedelser. Næste gang jeg skal løbe Ironman vil jeg bestemt gøre brug af Matthias evner som coach igen

Lars Frydendal
HR-chef og triathlet

Det var vildt at du på så kort tid hjalp mig med at få styr på nerverne. (en times TFT og mentaltræning) Tak for hjælpen

Patrick
Skoleelev og på Teakwondo landsholdet

Jeg har været hos Matthias p.g.a. flyskræk(behandlet med TFT) igennem mange år. Få dage efter besøget skulle jeg ud og flyve med min mand og vores to voksne piger som har oplevet hvor angst jeg kunne blive. Jeg sad for mig selv i flyveren og var selvfølgelig meget spændt på min egen reaktion. Jeg brugte de øvelser og forberedelser som Matthias havde lært mig og da flyveren lettede, var jeg ikke angst som før. Min familie så spændt på mig og fik et smil retur og jeg nød for første gang flyveturen sammen med de andre. En stort tak for en fantastisk behandling og de varmeste anbefalinger til Matthias

Britt
Selvstændig og rytter

Hej Matthias. Tusind tak for terapien i mandags. Som du ved, var jeg lidt skeptisk omkring tankefeltsterapi-delen, og kunne ikke rigtig forestille mig, at det kunne virke. Men den tvivl er jeg bange for, at jeg må æde i mig. :p Jeg tog op til min ridetræner til springundervisning, og red helt anderledes. Min ridetræner sagde, at det var helt perfekt ridning, og at jeg sagtens ville kunne ride store klasser sådan. Jeg var selv lidt overrasket over min “mærkelige” ridning, og spurgte derfor min ridetræner, om det virkelig kunne passe, at jeg godt måtte ride så tamt på store forhindringer. Svaret jeg fik var, at min linjeføring var rigtig, min grundgalop var rigtig, balance og samlingsgrad var rigtig og afstandene var rigtige, så jeg kunne ikke gøre mere. Og det som jeg kaldte “tam ridning” var i virkeligheden bare afslappet ridning. Og før jeg nåede at tænke over, hvad jeg sagde, fik jeg sagt “Jamen så ER det jo ikke sværere at springe store spring, end at springe små.” ;p Min ridetræner pressede mig faktisk ved at sætte springene op, og samtidig sige “Nu bliver de store og fæle, og du ved jo godt hvordan du kan få det så.” Men hver gang havde jeg det præcis som efter tankefeltsterapien, hvor du spurgte hvad jeg følte og jeg tænkte, ‘jeg synes at angstfølelsen bør være der, men jeg kan simpelthen ikke finde den.’ Da springundervisningen sluttede kiggede jeg på min ridetræner’s kæmpestore vandgrav, som vi har lavet sjov med de sidste 2 måneder, at den ville jeg aldrig komme til at springe over, og sagde (helt af mig selv) at den ville jeg gerne lige springe. Så vi lod hesten kigge på den, og så sprang jeg den 2 gange fejlfrit. Så endnu engang tak! 😀 Jeg vender helt sikkert tilbage, og indtil da vil jeg nyde at glide over store forhindringer uden at være nervøs. Er sikker på, at mine heste også vil nyde det.

Lisbeth
Springrytter

Efter Matthias Hahn tilbød at sponsorere mig med coaching/mentaltræning og tankefeltterapi, har jeg benyttet mig en del af dette, i forbindelse med min Taekwondo, på elite plan. Matthias har, blandt andet, hjulpet mig af med mine nerver(præstationsangst) op til store stævner. Og jeg er efterfølgende blevet Danmarks mester 2 år i træk, kommet på landsholdet og blevet udtaget til at kæmpe for Danmark, til de Europæiske Mesterskaber.

Patrick

Matthias har givet mig forståelse for, hvordan ting fra fortiden har indvirkning på mine handlingsmønstre. Han har givet mig, nogle brugbare værktøjer som jeg kan benytte i hverdagen. Situationer der før fremkaldte ubehag – blev pludselig helt tålelige.

Heidi

Første gang jeg var til mentaltræning ved Matthias, havde jeg ingen forventninger til det, da jeg på ingen måde troede på mentaltræning. Slet ikke da han valgte, at introducere mig for TFT. Men jeg må tage overstående til mig. Allerede efter en gang ved Matthias, følte jeg mig klart stærkere mentalt end da jeg kom og langt bedre forberedt på de udfordringer jeg i dagligdagen har både fagligt og i min sport. Jeg fik samtidig en masse gode redskaber med hjem. Mentaltræningen og ikke mindst TFT har hjulpet mig rigtig meget, både som konkurrencerytter, men bestemt også i skolen. Det har hjulpet meget på min nervøsitet omkring eksaminer, stævner mm. Jeg har altid haft rigtig svært ved at acceptere mine fejl i ridningen, og eftersom jeg har 2 ungheste, har de ikke altid været behjælpelige på min selvtillid, fordi de samtidig med mig også har massere ting at lære. Det er nu nogle måneder siden jeg var ved Matthias første gang. Jeg startede nærmest nede i et hul mentalt, og skal her i weekenden debutere i min første MB på hest (marts 2015) og jeg har aldrig følt mig så klar på en opgave, som jeg gør op til dette stævne. Jeg har aldrig redet eller præsteret bedre fagligt, tusinde tak Matthias – du er guld værd!

Maria 16 år
Springrytter

Matthias gav mig med coaching og TFT et helt nyt perspektiv og redskaber til at håndtere de udfordringer og få styr på de tanker jeg stod med i mit liv bla. sorg følelser, usikkerhed og mine stævne deltagelser. Jeg har nu et super godt fokus og overskud til koncentration samt fokus på det positive. Min visualisering er blevet mange gange forbedret hvilket resulterede i direkte forbedring af mine resultater, bla. en finaleplads til EM 2015 i Aachen.

Rebecca
Westernrytter på det danske landshold i Reining

Hej Matthias.Jeg vil gerne sige 1000 tak, for hjælpen med min nervøsitet. Det har hjulpet mig så meget, også udover min ridning. Bruger også dine råd når jeg skal have test i skolen! Jeg var til stævne i weekenden, og red to mega gode 0 nul runder, uden at være nervøs. Jeg nød det fuldt ud!! 1000 tak! Kærlig hilsen Sigrid

Sigrid
Springrytter 14 år

Vi havde i vores rideklub arrangeret en aften med Matthias hvor temaet var mentaltræning. Jeg har for små 3 år siden haft et styrt med min hest hen over en okser (bredt-spring). Det har siddet lidt i mig lige siden, blev springene brede til stævner skulle jeg lige overtale mig selv til at ride på, og det var tit med en lille knude i maven. Til ”kurset” med Matthias var jeg demo-person til tankefeltterapi. Jeg var lidt skeptis for, det virkede lidt hokus pokus agtigt. Efterfølgende var jeg til stævne, rider rundt på opvarmningen, siger til min veninde der hjælper at hun skal sætte oksen nogle huller op og gøre den bredere. På vej hjem siger hun så ”den var STOR den okse på opvarmningen”. Der slog det mig at dem efter mig, satte den ned efterfølgende. Jeg havde egentlig bare tænkt ”vi skal lige have et fedt bredt spring inden vi skal på banen” Er spændt på fremadrettet om det holder og vi forsætter som modige over okserne.

Henriett Øster Lörincz Smørum

Jeg har lært via coachingforløbet at: Jeg tager ansvar for mit liv(styrer det) Jeg lytter til mig selv Jeg vælger at have det godt Jeg har lært at sætte delmål for at nå mit mål

Jytte
Leder

Jeg var en noget skeptisk mor til en mere åben, men også meget bange, spring-ridepige på 11 år, som var gået i stå på LA niveau med begge sine ponyer. Hverken Mia eller jeg kunne helt finde ud af, hvad det var der gjorde, at hun var så bange for at springe LA højden, når hun fungerede fint bare 5 cm lavere. På trods af mange forsøg og megen snakken kom vi bare ikke videre. En dag fik jeg anbefalet at tage kontakt med Matthias Hahn og jeg tror det var tydeligt for Matthias, at jeg var en smule skeptisk, men også lettere desperat for at få Mia og hendes ponyer til at fungere igen med den glæde det skal være at ride på konkurrenceniveau. Vi fik en tid allerede dagen efter, og Matthias arbejdede med hende ca. ½ time. Det var en totalt forandret pige jeg havde med hjem i bilen og nu har vi testet virkningen af både til træning og til 3 springstævner. Første gang hun red en LA til stævne efter at have været hos Matthias kom hun faktisk grædende ud af banen og kunne slet ikke være i sig selv – men det var af lykke over den fantastiske oplevelse hun havde haft på banen (på trods af fejl) – for det havde hun aldrig prøvet før. Anden og tredje gang var lige så stor succes og jeg må bare sige at det virker. Jeg er Matthias SÅ taknemmelig over, at han har formået at hjælpe Mia tilbage på sporet. Vi er begge to både forundrede og utroligt lykkelige hver gang vi er afsted – til stævne såvel som til træning, hvor Mia har sprunget LA og endog MB niveau uden at blinke. Og oveni følger Matthias hende på Facebook og kommenterer hendes resultater, hvilket giver hende ekstra meget selvtillid. Så stor TAK til Matthias og vores absolut varmeste anbefalinger

Mia Rex og Lone Bøgvald

Jeg var igennem et 4 dages coach program hos Matthias Hahn. Jeg havde nogle problemer med min livsglæde, og vidste ikke rigtig længere hvad mit formål med livet var. Matthias tog mig igennem en meget spændende rejse igennem mit indre, hvor jeg havde mange spændende oplevelser, og på de kun 4 dage fik en meget stor indsigt i mig selv, og de kræfter der driver mig. Jeg giver Matthias min bedste anbefaling!

Jesper
Direktør

Min datter på 14 år har altid haft store problemer med at læse og skrive, og hun har haft en meget lav selvtillid som følge af dette. I 7. klasse er der mange opgaver, prøver m.m. men lige meget hvor godt hun havde forberedt sig, forsvandt alt lærdom og viden som dug for solen når ordene prøve, opgave eller lignende kom på tale. Hun har præsteret at få 17 rigtige ud af 77 besvarelser, selvom hun kunne alle svarene inden prøven og bagefter. Vi valgte derfor, at hun skulle tale med Matthias og få nogle redskaber, som kunne hjælpe hende med denne situation. Det blev en succes historie… allerede dagen efter havde hun en prøve, selvtilliden var styrket, og klappen gik ikke ned. Vi havde en stolt datter… hele 87 rigtige ud af 100, til og med i stavning, hendes værste mareridt. Vi har efterfølgende fået en pige, med selvtillid og som nu kan klare prøver uden ondt i maven. Hun har desuden brugt de forskellige redskaber til at klare andre situationer, og de har hjulpet på så mange planer i hendes liv, at vi har fået en meget harmonisk pige. (en times TFT og mentaltræning)

Ghita
Mor til Cecilie

Jeg har oplevet i mine små 30 år det de fleste mennesker bruger et liv på. Livet har budt på alt fra skilsmisser, uægte børn, til religiøse hjernevask der om noget har bidraget med udfordringer, forhindringer og problemer. Jeg har aldrig været glad for at andre mennesker skal rode i mit indre, uanset om de er psykologer eller ej. Men efter mit besøg hos Matthias har jeg et mere sundt syn på de udfordringer jeg står overfor. Jeg har meget mere overskud og er ikke længere belastet af gamle problemer og konflikter. Jeg oplever en forandret tilgang til hverdagens udfordringer. Og det er dejligt befriende at kunne gribe enhver opgave uden at skulle bekymre sig om der nu er overskud til at følge den til dørs. Jeg er bestemt blevet mere glad, vil gå så langt at jeg næsten er blevet et helt nyt menneske. Jeg vil klart anbefale Matthias både som coach og TFT behandler.

Niki
Direktør

Første gang vi kontaktede Matthias, var i december 2012. Her i Møllebakkens Rideklubs Voltigeringsafdelings 1. hold, have vi sat os det høje mål for sæson 2013, at blive udtaget til EM 2013 i voltigering i Østrig. Vi vidste at det var en stor mundfuld, og vi vidste at vi havde nogle vigtige ting at arbejde med, blandt andet en høj grad af stævnenervøsitet, og angst for alt det der kan gå galt på vejen mod målet. Vi blev anbefalet Matthias af en ven, og efter et samlet møde med holdet og Matthias, var vi alle enige om at vi skulle prøve coaching – om det kunne gøre en forskel for os. Efter et forløb hvor Matthias på skift havde os alle enkeltvis til konsultation i sit hjem, har han, gennem coaching/mentaltræning og tankefeltsterapi, formået at få os alle til at være i stand til at kunne fokusere på opgaven, skubbe alle negative tanker væk og se hvor dygtige vi er til det vi skal – og ikke mindst, tro på at vi kan!!! Matthias har gennem hele vores krævende kvalifikationsperiode, 3 store internationale CVI-stævner i udlandet over 3 måneder, været med os, både på telefonen, men også åndeligt blandt os på holdet; når vi under et stævne var allermest presset, holdt vi hinanden om skuldrende og sagde: “hvad ville Matthias sige til os hvis han var her lige nu” – Dermed fik vi ro på, og er kommet hjem med fine stævneresultater ved alle 3 stævner! OG den 26. juni, blev vi udtaget til EM 2013 i Østrig!!! Hermed en samlet evaluering af forløbet: Det har været en KÆMPE fordel for os alle på holdet at have været et forløb igennem, som både indeholdt coaching og tankefeltsterapi. Gennem Matthias har vi i høj grad lært at tro på os selv, og sige “Jeg er god nok” og “Jeg gør hvad jeg kan” – og tro på det!

1. hold og Lise-Lotte Bjarndahl
Møllebakkens Rideklubs Voltigeringsafdeling

Jeg havde lidt svært ved at få min hest til at gå korrekt. Så gav Matthias mig tankefeltsterapi og mentaltræning. Han lærte mig nogle gode måder at mentaltræne på. Allerede efter 1. gang hjalp mentaltræningen så godt at hesten gik perfekt. Og siden er det gået fremad og til min første dressurstart efterfølgende gik det fantastisk. Jeg red det bedste jeg nogensinde har reddet og fik en 5. plads i en klasse, hvor jeg også startede mod voksne. Det er bare blevet så meget sjovere at ride nu og jeg glæder mig hver gang jeg skal ud til min dejlige pony.

Philipa 10 år
Dressurrytter

At være bange for noget eller stresse sig selv, er noget jeg gik til Matthias med, for at få hjælp til. At komme af med angsten for at køre på motorvejen, som var et helvede for mig, er nu ok for mig. Der var andre ting jeg gik og syslede med som jeg har fået gode værktøjer til at hjælpe mig selv. Jeg kan jo ikke nyde livet hvis der er for mange forhindringer i mit hoved. Tak for hjælpen Matthias

Sanni
Rytter

Når venner og bekendte spørger mig, hvad jeg har fået ud af mit forløb hos Matthias, er jeg slet ikke i tvivl om, at svaret er, at jeg aldrig har haft samme ro og selvtillid som jeg har i dag. Matthias har lært mig at lytte til mig selv og næsten vigtigst af alt, har han lært mig, at det kun er mig der kan træffe de beslutninger som er de rigtige for mig. Jeg elsker min sport – ridning, – og jeg bruger utallige timer i stalden , på træningsbanen, på stævnepladsen og en masse ressourcer på at sikre mig, at min hest har de optimale betingelser for at præstere. Jeg havde nok bare overset den lille detaljer, at jeg – ligesom min hest – også skal fungere optimalt og være i (mental)balance, for på bedst mulig vis at præstere. Under mit forløb hos Matthias, er det gået op for mig, at jeg har gået alt for meget op i andres meninger og tanker, hvilket har medvirket til, at jeg ikke har været 100 % fokuseret. Ved at blive bevidst om dette og arbejde med dette både vha. TFT og mentaltræning, har Matthias givet mig en masse redskaber til at finde troen på mig selv, acceptere mig selv og udfordre mig selv på en positiv måde. Min usikkerhed er væk og jeg tør se frem ad og jeg er ikke længere bange for at ’falde’, fordi så rejser jeg mig bare op igen. Jeg var lidt nervøs for en eksamen, det hjælp Matthias mig også med. Jeg fik et 12 tal i denne efterføgende. Et stort tak til dig Matthias!

Fie Faxø
Dressurrytter

TAG ANSVAR & LYT TIL DIG SELV! Min historie går helt tilbage til juni 2016, hvor jeg skulle til banetræning på Farum-Værløse Rideklub. Selvtilliden var der. Jeg havde meldt en LA* (115) og LA** (120) som jeg var vant til at ride til træning og til stævner. Denne dag skulle bare vise sig ikke at være min dag. Jeg faldt ikke kun af 1 gang men hele 3 gange. De 2 første styrt påvirkede mig egentlig ikke, men det gjorde 3. gang. Jeg husker ikke så meget fra styrtet, men dette styrt var bare begyndelsen på 2 lange år med angst for at gøre det som jeg holder rigtig meget af. Jeg kunne konstant finde undskyldninger for ikke at ride stævner eller få min træner til at springe min hest. Derudover havde jeg en tendens til at trække i nødbremsen og skyde skylden på min hest, hvis det ikke fungerede. Jeg holdt dette for mig selv i 2 år, indtil noget en dag i aug. 2018 til træning gjorde, at jeg fik forklareret mine frustrationer til min træner. Jeg besluttede mig derfor at tage fat i Matthias. Matthias anbefalede TFT (tankefelt terapi) Jeg aftalte at mødes med Matthias tirsdag morgen. Jeg har aldrig følt at have mistet kontrollen så meget og at nogen kunne styre mine følelser på den måde – Ja, jeg kom ud med 2 års angst. Jeg var under Matthias’ vinger i ca. 1 time. Dagen efter skulle jeg til springtræning igen og her havde jeg et helt andet mindset – og jeg glædede mig ovenikøbet. Nu går det over alt forventninger både ikke kun i springningen, men også den daglige træning, ja ja, det er ikke perfekt men jeg gør mit bedste. Jeg er efter TFT behandlingen blevet en helt anden rytter. Matthias gav mig troen på mig selv. TUSIND TAK.

Pernille
Springrytter

Forløbet hos Matthias er forløbet bedre end jeg kunne have drømt om. Efter hver session kunne jeg mærke store fremskridt og er efter 1 forløb (5 dage) i langt bedre balance med mig selv. Det har givet mig ro, tro på fremtiden og glæde.

Kenneth
Professionel håndboldspiller

Forløbet hos Matthias er forløbet bedre end jeg kunne have drømt om. Efter hver session kunne jeg mærke store fremskridt og er efter 1 forløb (5 dage) i langt bedre balance med mig selv. Det har givet mig ro, tro på fremtiden og glæde.

Pia
Dyrlæge

Matthias er utrolig skarp, professionel, glad og positiv.

Anne
Selvstændig

Super coach som virkelig vil gøre en indsats.

Lotte
Guide i udlandet

Siden jeg mødte Matthias, for at blive klar til min sidste eksamen, som jeg var blevet livrad for på grund af flere fejlslagne forsøg, har jeg gennem de øvelser og selvransalgelse jeg gennemgik hos ham, fået mod på, og så meget tiltro til mine egne evner, at jeg fuldførte eksamen, – noget som jeg ikke i min vildeste fantasi ville gennemføre. Oven i købet fik jeg en bedre karakter end jeg nogen side kunne have drømt om. Det Mathias gjorde ved mig, har ikke kun hjulpet mig med at bestå en eksamen, men han har også hjulpet mig på det personlige plan, så jeg har kunne tage beslutninger omkring familie f.eks. at gøre kæresten gravid og fri til hende. Noget som jeg ikke tror jeg ville have kunnet gøre i den periode hvis ikke jeg var blevet coachet af Mathias. Jeg har nu værktøjerne til at mærke mit indre, og fået forståelse for mig selv og mine omgivelser. Essentielt er det Mathisas har givet mig gennem de få gange jeg er blevet Coachet af ham, styrke til at se fremad i stedet for tilbage, samt evnen til at kunne se folk i øjnene og være mere selvsikker i situationer hvor jeg ellers var krøbet ind i mig selv, hvilket har gjort mig mere åben. Sagt på en anden måde har han givet mig mit jeg tilbage, og gennem yderlige Coaching efter min beståede eksamen og modtagelse af eksamensbevis givet mig troen tilbage på, at jeg kan hvad jeg vil, og jeg vil nå mine mål.

Daniel
Ingeniør

Står du som sportsudøver og har brug for at du performer 110%. Vil jeg klart anbefale andre sportsudøvere til at bruge Matthias som mental træner. Hans evne til at forklare, og give gode redskaber er helt i top. såvel som hans teknikker er mere end enestående. Jeg har specielt brugt ham i forbindelse med min gokart karriere. Han har hjulpet mig så langt på så kort tid. Blandt nogle ting kan nævnes. Del mål for min karriere. Koncentration og overskud i min kørestil. Selvtillid og vilje styrke og generelt en langt bedre hverdag. Han hjælp mig ikke kun i min sportsgren men med alt der berørte mit liv. Hvilket har resulteret i en bedre performance i min karriere som gokart kører. En klar 10 til Matthias. Jeg ville ikke være den jeg er idag uden ham.

Michael
Selvstændig og gokart kører

I flere år led jeg af eksamens skræk samt at sige noget i store selskaber (herunder, især fremlæggelse), hvilket satte en stopper for de ting jeg gerne ville opnå i forbindelse med min uddannelse og fremtid. Jeg fik denne kæmpe gave af mine forældre at komme til TFT og coaching hos Matthias. Hvilket jeg var meget skeptisk overfor i starten, da jeg ikke helt mente at det var vejen frem for at få succes med min “angst”. Ja, ordene samt disse tanker tager jeg nu tilbage i mig. For uden at lyve eller lyde “overfladisk”, har dette blot været vejen frem for mig. Jeg har siden kun fået højere karakter, hvor jeg er gået fra middel til næsten top karakter, men det bedste af det hele er ikke selve karakteren. Det bedste ved dette forløb er hvordan jeg nu end førhen formår at gå til eksamen eller fremlægge med rejst pande og selvtillid, og slet ikke være nervøs. Jeg kan kun af hjertet anbefale at komme til Matthias.

Fie
Sygeplejerskeuddannelsen

Fra at være ned i et sort hul hvor jeg ikke kunne sætte grænser overfor andre, mistet troen på mig selv og ikke at gøre ting som var rigtig for mig, har Matthias formået gennem vores forløb, at give mig troen tilbage. At tage ansvar for mit liv, at sætte grænser og selv tage valg som er rigtig fro mig. Han har formået at skabe en indre ro i mig, så mange af de ting der før var uoverkommelige nu bliver spændende opgaver i stedet for. Matthias er en rolig, men bestemt coach der lærer en at se indad og arbejde med sig selv på en tryg og inspirerende måde. Jeg følte mig på ingen måde alene med mit projekt. Jeg kan kun anbefale Matthias til hver en tid, og vil bruge ham igen hvis dette skulle blive nødvendigt.

Christina
Lægesekretær

Kære Matthias. Tak for din hjælp med mine fobier, henholdsvis klaustrofobi og højdeskræk. Da jeg er en person med begge ben dybt plantet i jorden, havde jeg ikke levnet din tankefeltsterapi mange chancer, da jeg tidligere har forsøgt med bl.a. hypnose. Men allerede efter en enkelt lektion ville jeg prøve resultatet af. Jeg tog i Tivoli og testede det 54 meter høje tårn med 40 meter frit fald. Det gav mig ingen problemer – tværtimod var der en fantastisk udsigt. Tidligere kunne jeg ikke kigge ud ad vinduet fra 3. sal uden at opleve suset i maven. Nu kan jeg igen køre i elevator – ligesom jeg kan acceptere at sidde fastspændt i kørende forlystelser i Tivoli. Fantastisk – og så efter kun en behandling af ca. 15 minutters varighed. Tak for det!!

Jørgen
Pens- kriminalassistent

Første gange jeg var hos Matthias, tænkte jeg hvad det var for noget ?? Det var især tankefeltterapien, jeg synes var komisk og anderledes. Men hold da op, det er noget som rykker og har gjort noget inde i mig. Jeg er så glad for at have haft et meget lærerigt forløb hos Matthias.

Maj-Britt
Mor til to

Jeg mødte Matthias Hahn i forbindelse med en challenge, jeg fik af Hestemagasinet om at komme form til at ride. I den forbindelse skulle psyken også lige ha’ et tjek og Hestemagasinet sendte mig afsted for at prøve tankefeltterapi. Den dag i dag aner jeg faktisk ikke, hvad det er, Matthias kan, for det virker stadig sært, at det at banke lidt forskellige steder på kroppen, nynne og tælle kan betyde noget i et større perspektiv. Men det har det gjort. Den øjeblikkelige virkning var sænkede skuldre og et mentalt overskud på en psykekonto, der havde været i minus i noget tid. På den lange bane fik jeg ryddet nogle mentale barrierer af vejen og turde at springe ud som selvstændig. Noget, jeg havde puslet med længe og vendte med Matthias, men som jeg aldrig havde forestillet mig skulle blive en realitet på grund af god gammeldags præstationsangst. Ikke desto mindre kan jeg i dag kalde mig virksomhedsejer og har kastet mig ud i det frie fald, som det altid er, når man starter noget nyt op, der skal finde en plads og gøres til en nødvendighed for andre. Det er dødhamrende spændende og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at det mentale skub, jeg fik gennem tankefeltterapien gjorde, at jeg turde starte selv. Så jeg kan kun anbefale Matthias på det varmeste. Selvom jeg ikke kan sætte en præcis finger på, hvad det var han gjorde, så hjalp det og flyttede noget mentalt gods, som længe havde blokeret for mine udfoldelser professionelt. At min husbond så også samtidig syntes, at han fik en gladere kone hjem, det er vel også værd at tage med.

Louise
Selvstændig

Marie på 11 år er ude for et voldsomt styrt fra sin pony som resulterede i en brækket skulder og en ubeskrivelig angst for atter at ride sin bedste ven. Efter gentagne forsøg og en Marie der nu er blevet 12 år, hører vi om Matthias gennem en af de voksne fra rideklubben der selv har gode resultater med konsultationer hos Matthias. Vi tager kontakt og Matthias tager Maries far alvorligt i telefonen og Marie får hurtigt en tid. Marie fik fjernet sin angst med tankefeltterapi og Marie er fuldstændig afslappet efter besøget hos Matthias og hun fortæller at det havde været rigtig rart at få nogle redskaber omkring hendes pony. Marie tager opgaverne som Matthias har bedt hende udføre hjemme meget alvorligt og rundt omkring i huset hænger der sedler med masser af positive stikord som Marie har nedskrevet til sig selv. I dag ca. 4 måneder efter rider Marie atter sin bedste ven og hun har igen opnået den fulde tillid til ham. Glæden er ubeskrivelig for hele familien og stoltheden ikke til at skjule når denne genfundne ekvipage rider præmier og nulrunder hjem i stor stil. Marie er stolt af at Matthias følger hende på Facebook og vi som forældre må som så mange gange før sige Matthias det hjerteligste tak fordi han hjalp Marie tilbage i den sport der betyder allermest for hende samt genvandt tilliden til sin bedste ven igen og alt dette efter kun et besøg. TAK.

Familien Holcke
Scroll to Top