Privat coaching

Du er eksperten i dit eget liv – eller er du?

Bliv ekspert på dit eget liv, lær at tage ansvar for dine mønstre, dine handlinger, dine tanker og dine reaktioner – få bedre selvværd.

Når du tager ansvar for dit liv, forløser du det, der forhindrer dig i at nå dine mål og leve livet fuldt ud.

Coaching er en nænsom guidning, hvor du via kontakten til dit indre lærer at sætte mål og tage lederskab over dit liv.

Du får ryddet op i gamle byrder og brudt gamle mønstre i din “usynlige rygsæk” og dermed skabt betingelserne for at nye muligheder kan opstå og vokse.

 • Powercoaching – har du lyst til at tage ansvar for dit liv?
 • Sportscoaching – sætter du dig mål og når dem?
 • Lifecoaching – hvem bestemmer i dit liv?
 • Jeg har lidt af eksamensangst igennem det meste af min skolegang. Jeg har oplevet flere situationer ved mundtlige fremlæggelser og eksamener at 'klappen går ned' og jeg er helt tom i hovedet. Mattias har hjulpet mig med at mindske min angst for at gå til prøver/eksamener, hvor jeg efterfølgende klarer det uden de store problemer. Jeg kan igen sove natten før, jeg har ro i min krop, selv om jeg er nervøs, og jeg kan huske alt hvad jeg har trænet og øvet mig på. De øvelser og den coaching Mattias har givet, kan jeg også bruge i mange hverdags situationer.

  Trine 
 •   Jeg har kommet hos Matthias, fordi jeg havde søvn problemer efter en udsendelse. Jeg har været der to gange, og kunne allerede efter første gang mærke kæmpe forskel, og fik en meget bedre nattesøvn. Han har også givet mig en en hel masse redskaber til at holde et mentalt overskud. Jeg kan varmt andbefale Matthias til alle andre med fx stress relaterede problemer eller som gerne vil have mere overdkud i hverdagen.

  Julius Soldat
 • Mentaltræning med Matthias Hahn, har hjulpet mig til bedre at kontrollere nervøsitet og spændthed ved pressede situationer. Matthias har på en samtale givet mig nogle gode redskaber til at kontrollere min mentalitet i en mere positiv og stærk retning, der har hjulpet mig og gjort mig bedre til at håndtere pressede situationer. Jeg er meget tilfreds med den hjælp Matthias har givet mig og det betyder meget, at man kan tage kontakt til Matthias hvis nødvendigt. Matthias er meget fleksibel og hans venlige sind har gjort oplevelsen med mentaltræning utrolig god.

  Josephine Bøgh Springrytter