Om Matthias Hahn

Jeg er født og opvokset i Tyskland (Coburg). Jeg har en baggrund som topprofessionel håndboldspiller igennem 15 år i såvel Tyskland som i Danmark.

Efter min uddannelse i Tyskland og 15 måneders militærtjeneste, flyttede som 20-årig til Denmark. Her arbejdede jeg som reparatør i en del år.

I 1999 var jeg på et halvt års lederuddannelse i København og London. Jeg har fra 1999 til 2002 også deltaget i en lang række kurser i personlig udvikling og lederskab, og har desuden assisteret på kurser med ansvar for organisering og kommunikation. Efterfølgende læste jeg sideløbende med mit arbejde til IT administrator (2000-2002).

I 2000 begyndte jeg at arbejde som konsulent i IT branchen.

Jeg ønskede at arbejde med mennesker og startede derfor med en uddannelse til vejleder og coach i april 2007. I Maj 2008 blev jeg færdig med uddannelsen og har siden brugt min viden og erfaring til coaching forløb, virksomhedscoaching, børne/ungdomscoaching. Mentaltræning  og coaching af sportsfolk.

I 2007 blev jeg forfremmet til teknisk chef i det firma jeg arbejdede i indtil februar 2009. Her brugte jeg min baggrund til at skabe et godt og positivt arbejdsklima for min medarbejder og motivere og udvikle dem.

I juni 2008 var jeg på en 3 ugers udviklingsrejse i Peru.

I september 2010 blev jeg uddannet tankefeltterapeut & regression hos tftmanagement.

I februar 2011 var jeg på kursus i Tyskland med Tysklands førende mentaltræner Andreas Mamerow.

I januar 2012 bliv jeg certificeret i Belbin’s Teamroller hos Potential

I 2017 tå jeg Metasundhed udannelsen.

Jeg har beskæftiget mig med personlig udvikling siden 1995 og har nu det liv jeg elsker.

Denne mulighed vil jeg gerne give videre til dig.

  • Jeg har lidt af eksamensangst igennem det meste af min skolegang. Jeg har oplevet flere situationer ved mundtlige fremlæggelser og eksamener at 'klappen går ned' og jeg er helt tom i hovedet. Mattias har hjulpet mig med at mindske min angst for at gå til prøver/eksamener, hvor jeg efterfølgende klarer det uden de store problemer. Jeg kan igen sove natten før, jeg har ro i min krop, selv om jeg er nervøs, og jeg kan huske alt hvad jeg har trænet og øvet mig på. De øvelser og den coaching Mattias har givet, kan jeg også bruge i mange hverdags situationer.

    Trine 
  •   Jeg har kommet hos Matthias, fordi jeg havde søvn problemer efter en udsendelse. Jeg har været der to gange, og kunne allerede efter første gang mærke kæmpe forskel, og fik en meget bedre nattesøvn. Han har også givet mig en en hel masse redskaber til at holde et mentalt overskud. Jeg kan varmt andbefale Matthias til alle andre med fx stress relaterede problemer eller som gerne vil have mere overdkud i hverdagen.

    Julius Soldat
  • Mentaltræning med Matthias Hahn, har hjulpet mig til bedre at kontrollere nervøsitet og spændthed ved pressede situationer. Matthias har på en samtale givet mig nogle gode redskaber til at kontrollere min mentalitet i en mere positiv og stærk retning, der har hjulpet mig og gjort mig bedre til at håndtere pressede situationer. Jeg er meget tilfreds med den hjælp Matthias har givet mig og det betyder meget, at man kan tage kontakt til Matthias hvis nødvendigt. Matthias er meget fleksibel og hans venlige sind har gjort oplevelsen med mentaltræning utrolig god.

    Josephine Bøgh Springrytter