Medarbejdercoaching

Få adgang til medarbejderens fulde potentiale.

God coaching giver glade medarbejdere med optimale forudsætninger, for at finde svar og løsninger inde i sig selv. Spørgeteknikkerne hjælper medarbejderen med at nedbryde gamle mønstre og skabe plads til nye ressourcer, som bevirker, at de hjælpes til at tage ansvar for deres egne ressourcer, således at de bedre udnytter deres potentiale og får langt større tilfredsstillelse ved arbejdet og virksomheden får en langt bedre optimering af deres medarbejdere.
Det vil give en positiv udvikling, som firmaet kan mærke på bundlinjen.

Forudsætningerne for at sammensætte de stærkeste teams er til stede, når du og medarbejderne kender deres stærke sider. Bevidsthed om egne stærke sider giver mulighed for at udvikle sig i sit arbejde, det medfører større respekt og forståelse for andre kollegaer og samarbejdspartnere.

Værdien af at kende egne ressourcer, stærke sider på en positiv måde, giver effekt på arbejdspladsen og i privatlivet.

  • Jeg har lidt af eksamensangst igennem det meste af min skolegang. Jeg har oplevet flere situationer ved mundtlige fremlæggelser og eksamener at 'klappen går ned' og jeg er helt tom i hovedet. Mattias har hjulpet mig med at mindske min angst for at gå til prøver/eksamener, hvor jeg efterfølgende klarer det uden de store problemer. Jeg kan igen sove natten før, jeg har ro i min krop, selv om jeg er nervøs, og jeg kan huske alt hvad jeg har trænet og øvet mig på. De øvelser og den coaching Mattias har givet, kan jeg også bruge i mange hverdags situationer.

    Trine 
  •   Jeg har kommet hos Matthias, fordi jeg havde søvn problemer efter en udsendelse. Jeg har været der to gange, og kunne allerede efter første gang mærke kæmpe forskel, og fik en meget bedre nattesøvn. Han har også givet mig en en hel masse redskaber til at holde et mentalt overskud. Jeg kan varmt andbefale Matthias til alle andre med fx stress relaterede problemer eller som gerne vil have mere overdkud i hverdagen.

    Julius Soldat
  • Mentaltræning med Matthias Hahn, har hjulpet mig til bedre at kontrollere nervøsitet og spændthed ved pressede situationer. Matthias har på en samtale givet mig nogle gode redskaber til at kontrollere min mentalitet i en mere positiv og stærk retning, der har hjulpet mig og gjort mig bedre til at håndtere pressede situationer. Jeg er meget tilfreds med den hjælp Matthias har givet mig og det betyder meget, at man kan tage kontakt til Matthias hvis nødvendigt. Matthias er meget fleksibel og hans venlige sind har gjort oplevelsen med mentaltræning utrolig god.

    Josephine Bøgh Springrytter