Ledercoaching

Få adgang til dit fulde lederpotentiale.

God coaching giver dig som leder optimale forudsætninger, for at finde svar og løsninger inde i dig selv. Coaching er derfor ikke vejledning eller undervisning, men spørge-teknikker, der hjælper dig til at finde dine ressourcer som leder. Derigennem kan du bedre udnytte dit fulde potentiale og få en langt større tilfredsstillelse. Det vil give en positiv udvikling, som for firmaet kan mærkes på bundlinjen.

Ved at arbejde med dine stærke sider, vil det være lettere at sammensætte de rigtige teams. Når medarbejderen er bevidst om sine egen stærke sider og har mulighed for at udvikle sig i sit arbejde, vil det samtidig medføre en større respekt og forståelse for de andre kollegaer og samarbejdspartnere. Effekten af denne positive måde at anskue sig selv og sit potentiale på, bidrager ligeledes til relationerne i den private sfære.

  • Jeg har lidt af eksamensangst igennem det meste af min skolegang. Jeg har oplevet flere situationer ved mundtlige fremlæggelser og eksamener at 'klappen går ned' og jeg er helt tom i hovedet. Mattias har hjulpet mig med at mindske min angst for at gå til prøver/eksamener, hvor jeg efterfølgende klarer det uden de store problemer. Jeg kan igen sove natten før, jeg har ro i min krop, selv om jeg er nervøs, og jeg kan huske alt hvad jeg har trænet og øvet mig på. De øvelser og den coaching Mattias har givet, kan jeg også bruge i mange hverdags situationer.

    Trine 
  •   Jeg har kommet hos Matthias, fordi jeg havde søvn problemer efter en udsendelse. Jeg har været der to gange, og kunne allerede efter første gang mærke kæmpe forskel, og fik en meget bedre nattesøvn. Han har også givet mig en en hel masse redskaber til at holde et mentalt overskud. Jeg kan varmt andbefale Matthias til alle andre med fx stress relaterede problemer eller som gerne vil have mere overdkud i hverdagen.

    Julius Soldat
  • Mentaltræning med Matthias Hahn, har hjulpet mig til bedre at kontrollere nervøsitet og spændthed ved pressede situationer. Matthias har på en samtale givet mig nogle gode redskaber til at kontrollere min mentalitet i en mere positiv og stærk retning, der har hjulpet mig og gjort mig bedre til at håndtere pressede situationer. Jeg er meget tilfreds med den hjælp Matthias har givet mig og det betyder meget, at man kan tage kontakt til Matthias hvis nødvendigt. Matthias er meget fleksibel og hans venlige sind har gjort oplevelsen med mentaltræning utrolig god.

    Josephine Bøgh Springrytter