Coachingforløb

Coachingforløbet er en nænsom terapi/vejledningsform, hvor du via kontakten til dit indre lærer at sætte mål og tage lederskab over dit liv, samt forløser det, der hindrer dig i at leve livet fuldt ud.

I et coachingforløb er det dit indre som hjælper dig til at finde dit fulde potentiale. Det er dig der er eksperten i dit liv og kender dit intellekt, dit hjerte, dine følelser, din fantasi, din skaberkraft og din energikilde.

Jeg støtter dig i at komme i en ændret bevidsthedstilstand, hvor det er lettere at få kontakt til dit indre. Du er vågen og bevidst under hele processen.

Processen kan bl.a. betegnes som en “følelsesmæssig oprydning”. Ved hjælp af dit indres energi, kan jeg hjælpe dig til at finde de temaer, som har begrænset eller blokeret dig i dit liv.

I dette coacingforløb giver denne proces dig dybe indre oplevelser. Der bringes “glemte” erfaringer frem, som bevirker både fysiske og følelsesmæssige forløsninger. Erindringerne kan være fra dette eller tidligere liv, symbolske, mytologiske eller drømmeagtige historier. Ved at forløse gamle temaer, skaber du plads til nye hensigtsmæssige livsmønstre og frigør energi til din personlige succes, både på det indre og ydre plan.

Hvert coachingforløb er skræddersyet til dig.
Det kan være at du har brug for TFT eller mentaltræning?
Det er dig der bestemmer hvad vi skal arbejde med.

Coachingforløbet på 5 dage
Coachingforløbet foregår som 4 sessioner over 4 dage, og hver session varer ca.1½ – 2 timer.

Efter 2-3 uger er der en opfølgende samtale af ca. 1½ times varighed.

Hvis du vil høre mere om hvad dit udbytte kan være, så kan du kontakte mig på mh@mshahn.dk eller +45 22 63 64 84

  • Jeg har lidt af eksamensangst igennem det meste af min skolegang. Jeg har oplevet flere situationer ved mundtlige fremlæggelser og eksamener at 'klappen går ned' og jeg er helt tom i hovedet. Mattias har hjulpet mig med at mindske min angst for at gå til prøver/eksamener, hvor jeg efterfølgende klarer det uden de store problemer. Jeg kan igen sove natten før, jeg har ro i min krop, selv om jeg er nervøs, og jeg kan huske alt hvad jeg har trænet og øvet mig på. De øvelser og den coaching Mattias har givet, kan jeg også bruge i mange hverdags situationer.

    Trine 
  •   Jeg har kommet hos Matthias, fordi jeg havde søvn problemer efter en udsendelse. Jeg har været der to gange, og kunne allerede efter første gang mærke kæmpe forskel, og fik en meget bedre nattesøvn. Han har også givet mig en en hel masse redskaber til at holde et mentalt overskud. Jeg kan varmt andbefale Matthias til alle andre med fx stress relaterede problemer eller som gerne vil have mere overdkud i hverdagen.

    Julius Soldat
  • Mentaltræning med Matthias Hahn, har hjulpet mig til bedre at kontrollere nervøsitet og spændthed ved pressede situationer. Matthias har på en samtale givet mig nogle gode redskaber til at kontrollere min mentalitet i en mere positiv og stærk retning, der har hjulpet mig og gjort mig bedre til at håndtere pressede situationer. Jeg er meget tilfreds med den hjælp Matthias har givet mig og det betyder meget, at man kan tage kontakt til Matthias hvis nødvendigt. Matthias er meget fleksibel og hans venlige sind har gjort oplevelsen med mentaltræning utrolig god.

    Josephine Bøgh Springrytter